Som medlem af Høreforeningen har man en række medlemsfordele og støtter samtidig høresagen.

Du får medlemsbladet seks gange om året!

Du får adgang til foreningens og lokalafdelingens aktiviteter

Du kan hente råd og vejledning

Du får kontaktmuligheder med ligestillede.

Lokalafdelingen har ca. 200 medlemmer.

Et års medlemskab koster kr. 305 eller kr. 440, hvis det skal dække en familie. 30% af kontingentet går til arbejdet i lokalafdelingen, resten til hovedforeningen.

Som medlem får man bladet ’hørelsen’ med bl.a. faglige artikler og produktomtaler med posten 6 gange årligt, kursustilbud inden for mange områder og ikke mindst fællesskab og adgang til mange sociale og faglige aktiviteter i Frederiksberg Lokalafdeling og andre lokalafdelinger. To gange årligt udsender vi vores aktivitetsfolder. Institutioner kan tegne abonnement på bladet ’hørelsen’.

Medlemsrådgivning i Høreforeningen

Høreforeningen tilbyder vejledning for egne medlemmer.

Så er du kørt fast i en problemstilling i forbindelse med dine eller dine næres høreproblemer? Kontakt Høreforeningens vejledning. I Høreforeningen har stor viden på området.

Høreforeningens vejledning kan kontaktes mandag-fredag mellem kl. 10 og 14 på telefon 36 75 42 00 eller via mail: vejledning@hoereforeningen.dk.

Meld dig ind via linket nedenfor: