Nordens Have
Onsdag 7. aug. 2019 kl. 12-14
Bag parkeringspladsen ved Domus Vista for enden af Helge Rodes Allé - bag skolen og MENY, Frb.

Vi får en rundvisning i haven, orientering om solpanelerne, der er havens energiforsyning, giftfri dyrkning af plantekasserne og biers betydning for fødevareforsyningen. Herefter får vi en smagsprøve på årets honninghøst, en kop kaffe og lidt brød til.
Max. 15 deltagere. Tilmelding senest 1. aug. Gratis.

Psykiatrisk Museum
Søndag d. 1. sep. 2019 kl. 9.30-16.30
Nykøbing Sjælland

Vi får en udendørs rundvisning på det tidligere sindssygehospitals område og slutter af på museet, hvor vi hører om psykiatriens historie gennem mere end 100 år og kan opleve hverdagen for både ansatte og patienter.
Derefter kører vi til Cafe Nokken på havnen, hvor vi skal spise frokost. Fælles bustransport fra Flintholm St. - Grøndals Parkvej ved togbusserne.
Max. 25 deltagere. Tilmelding senest 20. aug. Medlemspris: kr. 100.

Læsekreds
Torsdage d. 19. sep., 24. okt. og 21. nov. 2019 kl. 14-15.30
Roskildevej 55, Frb.

Kan du lide at læse, og vil du gerne drøfte bøger med andre, er der mulighed for at være med i en læsekreds. Max. 6 deltagere. Gratis.
Tilmelding senest 12. sep. til Herdis Lehmann, tlf. 36 46 87 33.
Mail: herdis.lehmann@outlook.dk.

Bridgeturnering
Roskildevej 55, Frb.

Tre måneders turneringsbridge for let øvede spillere hver mandag kl. 14-17 med start mandag d. 2. sep. 2019. Tilmelding senest 26. aug. Gratis.

Høretaktik med coach  Thomas Wibling
Mandag d. 16. sep. 2019 kl. 19-21
KU.BE, Dirch Passers Alle 4, Frb.

Høreapparater og tekniske hjælpemidler gør livet nemmere for mennesker med høretab, men de hjælper os ikke hele vejen til bedre hørelse og gode dialoger. Denne inspirerende og underholdende aften har fokus på alt det andet, man kan gøre. Det der hedder høreteknikker og hørestrategi. Få værktøjer til og viden om kommunikation, når man er berørt af høretab. Enten fordi man selv har det, eller fordi man skal kommunikere med en, der har.

Brug høreapparaterne!!!
Torsdag d. 10. okt. 2019 kl. 19-21
Sankt Knuds Vej 36 1., Frb.

Tre kandidatstuderende på IT Universitetet har skrevet afsluttende speciale i samarbejde med høreapparatfirmaet Widex om, hvordan man gennem digitalt design kan motivere brugere til at bruge deres høreapparater oftere.

Cityringen
Fredag d. 25. okt. 2019 kl. 11-15.30
Frederiksberg Allé St., Frb.

Cityringen er det største anlægsprojekt siden Chr. 4’s tid. De nye stationer har hver deres look. Turen begynder på Frederiksberg Alle St. og slutter på Gammel Strand med frokost hos Gitte Kik kl. 13.30. Undervejs stiger vi af og vores guide fortæller om arkitektur og byrum.
Rejsehjemmel og drikkevarer er for medlemmernes egen regning.
Max. 25 deltagere. Tilmelding senest 11. okt.

Hørecafé hos Hørevejledningen
Onsdag d. 6. nov. 2019 kl. 14-15.30
Hjælpemiddelcentret, Frb. Hospital, Ndr. Fasanvej 57, Vej 8, nr.13

Der vil være mulighed for at få en snak med mennesker, der selv har høreproblemer, og for at møde kommunens hørevejleder.

Nivaagaard – kunstnerbrødre L.A. Ring og H.A. Brendekilde
Søndag d. 17. nov. 2019 kl. 10-15
Gammel Strandvej 2, Nivå

Vi får en rundvisning på Nivaagaard, hvor vi ser og hører om kunstnerbrødrene Ring og Brendekilde. Udstillingen er den ufortalte historie om deres venskab og fælles kunstneriske ideal. Inden vi tager tilbage til byen, får vi en let frokost i Nivå Golfklub.
Fælles bustransport fra Flintholm St. - Grøndals Parkvej ved togbusserne.
Max. 30 deltagere. Tilmelding senest 27. okt. Medlemspris: kr. 100.

Julefrokost
Lørdag d. 30. nov. 2019 kl. 12-16
Sankt Knuds Vej 36 I, Frb.

Lokalafdelingen byder på en traditionel julefrokost med god mad, hygge og samvær.
Max. 30 deltagere. Tilmelding senest d. 20. nov. Medlemspris: kr. 75.

Nytårsbrunch
Lørdag d. 11. jan. 2020 kl. 10.30-13
KU.BE, Dirch Passers Alle 4, Frb.

Deltag i en hyggelig nytårsbrunch og vær med til at komme med ideer til den nye handleplan, som vi skal vedtage på årsmødet.
Max. 35 deltagere. Tilmelding senest d. 3. jan. Medlemspris: kr. 75.

Sæt kryds i kalenderen:
Lørdag d. 22. feb. 2020 kl. 11-14 holdes årsmøde på Akaciegården.